kimporator.dk dit site er resultatet af arbejdet i et team, der har specialiseret sig i at køre i over 5 år .

kimporator.dk effekt er afhængig af logistik , lager, dygtighed og lidenskab af en gruppe, der har allerede vist sig , en enhed med speciale i salg af udstyr til at køre strøm gennem deres professionelle personale .

"Late 90 , markedsprofil sportsudstyr er enkel: tilbyde mere vag og en kraftig stigning i efterspørgslen inden for løb . Store detailkæder er allerede veletableret og forbrugeren er ofte efterladt alene, selv i lyset af endeløse hylder af sko , uden mulighed for at nyde godt af enhver rådgivning.

Så vi besluttede at specialisere sig i at løbe gennem et kredsløb innovativ og effektiv distribution , nemlig gennemse Danmark for at møde en kunde kører praktiserende hverdagen.

Desuden trænede vi alle de menneskelige og tekniske funktioner i drift med henblik på at give vores kunder en reel merværdi. " Med mange års erfaring , der bragte os de " ved, hvordan man sælge " samtidig en ekstrem strenghed , tog vi en ny drejning i 2009 ved at lancere hjemmesiden for online- salg kimporator.dk . Dette innovative hjemmeside er den elektroniske forlængelse af vores ønske om at rådgive mere retfærdig sælge dig sko du har brug for, samtidig med at vores mange års erfaring på din tjeneste.